Marley Spoon: de betere maaltijdbox!

Marley Spoon

De pakketservice belt aan rond de afgesproken tijd. Die ik van tevoren nog exact in een sms heb gekregen, hoe handig! Je kunt op de site van Marleyspoon aangeven rond welk tijdstip je je maaltijdbox bezorgd wilt krijgen.

Van tevoren kon ik tevens kiezen welke gerechten ik thuisbezorgd zou krijgen. En de vegetarische optie aanvinken. Heel fijn, zodat het niet een totale verrassing is.

Ik koos voor de vlotte paprika suggo met dille en knapperig gebakken gnocchi en de zoetzure tempé van Marley Spoon.

Vlotte paprika suggo met dille

De eerste dag kies ik ervoor om de vlotte paprika suggo met dille en knapperig gebakken Gnocchi te bereiden. Beide maaltijden zitten in een handige zak met alle ingrediënten behalve zout, peper Rn olie. Dit geldt voor elk gerecht trouwens. Over alle ingrediënten is zó goed nagedacht. Veel producten komen uit de streek en zijn biologisch en alles is afgemeten (geen verspilling dus).

Wat handig! De paprika is al voorgesneden. Kunnen jullie dit voortaan alsjeblieft met zoveel mogelijk ingrediënten doen Marley Spoon? Zo fijn!
Alle stappen zijn eenvoudig te volgen en de hoeveelheid is genoeg (wij zijn grote eters). Echt een heerlijk recept die ik nog heel vaak ga na maken!

Zoetzure tempé

De volgende dag komt mijn vriend ook eten en bereid ik de zoetzure Tempé. Iets meer werk, maar wat ruikt het lekker in de keuken! Vooral de fijngehakte cashewnootjes en de ananas maken het gerecht af. Dit gerecht vult goed, Marley Spoon. Wederom weer lekker, de tempé vinden wij alleen iets minder lekker.

Aanrader?

Ik had deze twee avonden zulke makkelijke kookavondjes! Veel nieuwe inspiratie en heerlijk gegeten. De maaltijdboxen van Marley Spoon zijn een echte aanrader!

Share
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *