Recept: Healthy banana peanutbutter overnight oats

Healthy Banana Peanutbutter Overnight oats Recipe!

Elke keer weer hetzelfde soort ontbijt.. havermout, muesli, een broodje of een gezonde pancake. Ik wilde een keer iets anders en wilde een eigen versie van de steeds bekender wordende Overnight oats.
Mijn versie bevat geen toegevoegde suikers, is biologisch en is een echte favoriet op mijn nieuwe ontbijt lijstje! Snel in de ochtend en ook super makkelijk om mee te nemen!

Wat heb je nodig voor dit mega makkelijke ontbijtje? Griekse yoghurt. (Ik nam die met 10% vet), amandelmelk, vanilleextract of poeder, lijnzaad, 1 theelepel verse biologische pindakaas, 1 banaan, kokosrasp, rozijnen, kaneel en het belangrijkste: havermout of havermoutvlokken.

In de winkel maakte ik van tevoren al mijn eigen pindakaas. Heerlijk vers en nog warm!

Voeg vier eetlepels havermout, 6 eetlepels Griekse yoghurt, 1 scheutje amandelmelk, wat vanille en een eetlepel rozijnen bij elkaar. Roer hier vervolgens wat kaneelpoeder doorheen. Laat dit afgedekt een paar uur of de hele nacht in de koelkast staan.

Haal de Overnight oats uit de koelkast. Nu is je ontbijtje al bijna klaar om mee te nemen of direct op te eten! Voeg nu de banaan in plakjes toe, de kokosrasp en een eetlepel pindakaas. Enjoy!

Share
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *